Gölge Öğretmen Down Sendromunun Önemi

Gölge öğretmen olarak down sendromu konusuna bakacak ve inceleyecek olursak bu konu hakkında bir çok aile bireyinin bu konu hakkında bir çok yanlış bilgi birikimi bulunmaktadır. Oyun ablası ve gölge öğretmen olarak bugün ki yazılarımızdan birinde sizlere down sendromu konusu hakkında bir  yazı yazarak biraz daha iyi derecede bilgi sahibi olmanızı sağlayacağız.

Oyun Ablası Davranış Bozuklukları

Oyun ablası ve gölge öğretmen olarak bireylerimizin aslında yazı yazma becerisi gibi bir çok öğrenme ve faaliyet güçlüğü gibi bu durumlarda bireylerimize ve ailelerimize ip ucu vererek onların daha iyi bir hayat şartlarına sahip olmasına yarar sağlamaktadır.

Oyun ablası ve evde özel eğitim olarak bu konuyu sizlere çok basit bir derece anlatacak olursak kısa bilir bilimsel açıklama ile her şeyi yoluna sokabilir hale getirebiliriz.  Yani kısaca şöyle bir açıklana bilir insanların vücudunda genel ve gerçek olarak  normal şartlar içerisinde 23 anne ve 23 babadan gelen kromozom sayısı ile çocuklarımızda gerçek olarak 46 kromozom oluşmakta ve bunlarda geni oluşturmaktadır.  Bunun yanında down sendromlu bireylerimizin hallerine gelecek olursak aslında onlarda normal şartlarda kromozom sayısı 46 olarak gelmektedir. Fakat döllenme sonucunda kopya kromozom oluşarak bunun sebebinden ötürü fazla kromozom sayısının oluşmasıyla çocuklarımız down sendromlu olarak dünyaya gelmektedir.

Bizler gölge öğretmen ve oyun ablası olarak bu tarz konulara çok fazla önem verdiğimi ve bu konular hakkında bir çok hizmet verdiğimizi sizlere söylemekten gurur duymaktayız. Down sendromu bilindiğinin aksine asla bir hastalık değildir. Bunu sakın olarak bir hastalık şeklinde görerek bu insanlarımıza bu tarz şekilde davranmamaya özen göstermeniz çok iyi olacaktır ve onlarda bu durumdan mutlu olacaktır emin olun .

Bununda yanında evde özel eğitim ve gölge öğretmen olarak çocuklarımızın neden down sendromuna yakalandığını kısa bir araştırma yaparak sizlere özetlemeye çalışacağız.

Bu konu hakkında sizlere genel olarak  şöyle örnekler verilebilir. Yani aslında radyasyona maruz kalmak, uyuşturucu kullanmak, alkol içmek, sigara kullanmak gibi bunun yanında bir çok etken bu soruna yol açabilir ve sizlere doğum sırasında çocuklarınız için kötü sonuçlar çıkartabilir. Bu yüzden olabildiğince bu tür şeylerden uzak durarak sizlerin ve çocuklarınızın geleceğini düşünmeli ve sizlerinde buna göre adımlar geleceğe emin şekilde ilerlemeniz gerekmektedir. Eğer bu konular hakkında hizmet almak istiyor iseniz oyun ablasıevde özel eğitim ve gölge öğretmen olarak sizlere bu hizmetleri vermekten gurur ve minnet duymaktayız.

Yorum bırakın